Leverans

Vi har god kunskap om fraktrutter och väljer den praktiska fraktvägen som gör leveransen snabbare. Med tanke på den långa frakten, erbjuder vi 6 fraktsätt: DHL,FedEx,UPS,TNT,EMS och Air Mail.

Innan din beställning skickas, måste vi behandla din beställning och sätta alla dina varor genom sina strikta kvalitetskontrolltest. På grund av detta skiljer Total Leveranstid från sändningstiden ensam.

 

Total leveranstid = Leveranstid + Behandlingstid

 

Det tar ungefär flera arbetsdagar för paketresor från våra anläggningar till ditt resmål. Den svagaste leveranstiden är 7 dagar. Den exakta leveranstiden är baserad på fraktföretaget (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Airmail) och leveransmetoden du valt.

Vi erbjuder gratis frakt. När din beställning har skickats får du ett mail som bekräftar att dina varor är på väg, vilket också kommer att innehålla en spårnings länk. Vänligen lämna oss din korrekta adress och giltigt telefonnummer! Eventuella förluster till följd av felaktig Mottagaradress eller kontaktnummer finns på kunderna.

Leveranserna är föremål för lagerstatus. Om vi har problem med din order, till exempel att en artikel saknas, ringer vi dig. Om du inte är tillgänglig skickar vi dig ett mail som berättar vilken åtgärd vi tar. Några av våra leveransmetoder tillåter fullständig spår av din frakt från leverans till leverans och signering av dig. Vi använder ett antal transportörer för att skydda leverans till dig. Våra avgifter till dig täcker all porto, förpackning och försäkring upp till värdet av de varor du köper.

 

Leveranstidsmetod:

Standard Frakt: Region inklusive United States, Canada, United Kingdom med 7-10 arbetsdagar.

France, Spain, Germany, Netherlands, Ukraine, Japan, Belgium, Denmark, Finland, Ireland, Norway, Portugal, Sweden, Switzerland med 7-15 arbetsdagar.

Brazil, Russia, Italy, Argentina, Chile, Mexico med 20-25 arbetsdagar.

Alla övriga länder med 7-25 arbetsdagar.

 

Behandlingstid

1-3 arbetsdagar (vissa produkter tar 5 arbetsdagar).


Vad händer om du är ute när din order anländer?

Om du är ute när paketet kommer kommer din postperson eller kurir att lämna ett kort som berättar var du ska hämta din diskret förpackade beställning.

Om ditt paket tas till närmaste leveranskontor måste du hämta ditt paket.

Om ditt paket tas till närmaste kurir depå, kan du samla in det eller ordna det för att bli omlevererat.

 

Vad händer om din beställning inte kommer när du förväntar dig?

Om din leverans är mer än 4 arbetsdagar försenad, vänligen kontakta oss.

 

Var levererar pansmyckense.com?

pansmyckense.com levererar till många länder, till exempel 

Australia, Belgium, Brazil, Bulgaria, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Japan, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, United Kingdom, United States några många andra!