Om oss

 

PANDORA-berättelsen

 

Idag opererar och hanterar PANDORA en vertikalt integrerad affärsmodell från inbyggd design och tillverkning till global marknadsföring och direktdistribution på de flesta marknader. Produkterna säljs i mer än 70 länder på sex kontinenter genom över 10 300 försäljningsställen, inklusive cirka 900 konceptbutiker.

PANDORAs uppdrag - då och idag - är att erbjuda kvinnor över hela världen ett universum av högkvalitativa, handgjorda, moderna och äkta smycken till överkomliga priser, vilket gör att kvinnor uppmuntrar till att uttrycka sin individualitet. Alla kvinnor har sina individuella historier att berätta - en personlig samling av speciella stunder som gör dem som de är. Därför firar vi dessa stunder. Det är därför vi säger att dessa stunder är oförglömliga. Gilla historien om PANDORA.

PANDORAs filosofi är att skapa vackra smycken som inspirerar individualitet och firar livets oförglömliga stunder. Märket erbjuder kvinnor över hela världen ett universum av högkvalitativa, handgjorda, moderna smycken gjorda av äkta ädelmetaller och ädelstenar.

Om oss

Vårt pansmyckense.com Store har för avsikt att ge dig den mest exceptionella PANDORA smycken shopping erfarenhet som finns. Våra kundtjänstrepresentanter hjälper dig att skapa det perfekta PANDORA Charm Armbandet. Din fullständiga tillfredsställelse garanteras alltid. Välj från PANDORA charmar - ett för varje oförglömligt och charmigt ögonblick i ditt liv!

Förutom ett komplett urval av armband & amp; Charms som utgör PANDORAs Signature Collection kallad Moments, erbjuder vi också Ringar, Örhängen, Halsband, Armband och så vidare. PANDORA har blivit smyckesvalet för kvinnor över hela världen som vill uttrycka sin egen personliga stil. Starta din PANDORA-kollektion idag!

Vårt engagerade PANDORA designteam är specialutbildad för att hjälpa dig att välja ditt eget eget PANDORA-uttalande. Oavsett om ditt PANDORA-uttalande är byggt på speciella minnen, vacker stil eller båda, är det en sak säkert att ditt PANDORA-uttalande kommer att vara unikt ditt.

 

Vår uppdragsförklaring

Att erbjuda de bästa smycken till bra priser.

Att ge service på högkvalitativa tjänster till Internet.

Att se till att shoppar på pansmyckense.com är enkelt och säkert.

För att leverera ditt köp snabbt och effektivt.

För att ge en nöja efter service.

Om du har några frågor, kommentarer, eller bara känner att chatta, tveka inte att Kontakta oss. Vi är inte bara vänliga, men helt diskreta, och kommer att göra vårt bästa för att du ska ha den bästa shoppingupplevelsen möjligt.